Bosschenhoofd

We zitten er inmiddels al weer even

Daags voor kerst (2011) zijn de grote spullen van Roosendaal naar Bosschenhoofd verhuisd. Vanaf die dag zitten we dus officieel in het nieuwe huis. Dat is nu ongeveer 1,5 maand geleden.

De verhuis is uiterst soepel verlopen. Tegen het einde van de dag konden we al zitten op de bank en slapen in ons bed. In de 2 weken die daarop volgenden hebben we alle overige meubels weer in elkaar gezet, op zijn plaats gezet en de dozen uitgepakt. Al snel leek het een normaal bewoond huis zonder het aanzicht van verhuisdozen. Inmiddels zijn er op de meeste plaatsen al lampen aangebracht en is ook de achterzijde van (rol)gordijnen voorzien.

Vanaf mei 2011 hebben bijna alle weekeinden in het kader van dit nieuwe huis gestaan. Ook nu liggen er nog allerlei klusjes die gedaan zouden moeten worden, maar we blazen even uit. We doen regelmatig wel wat, maar nemen in de weekeinden ook wat vaker de tijd om weer eens wat anders te doen. Niet te vergeten moeten we ook elke week nog even langs Roosendaal, want daar staat helaas ook nog een huis dat in ons bezit is 🙁 Hopelijk vinden we nu binnenkort toch iemand die daar graag zou willen wonen. Wij hebben er immers ook ruim 10 jaar met plezier gewoond en nu het zo leeg staat doet dat toch wat vreemd aan.

Reacties zijn niet mogelijk.

Zie ook:

Bad Behavior has blocked 1708 access attempts in the last 7 days.