Bosschenhoofd

Stilte voor de storm

Het is al weer even geleden dat we van ons hebben laten horen. Niet zozeer omdat er niets gebeurd is, maar meer omdat we een hoop losse eindjes en details hebben weg gewerkt. Over het algemeen weinig benoemenswaardige zaken, maar wel die dingen die voor ons het verschil maken tussen ‘net niet’ en ‘af’. Op foto zijn deze zaken waarschijnlijk al helemaal niet te zien, dus die laten we dan ook maar achterwege.

Wel zijn we begonnen aan de laatste behangklus. De houten platen waarmee de verdiepingsvloeren zijn afgewerkt in de trapgaten krijgen kleur en patroon in de vorm van behang. Wel nog even een lastig klusje, maar wel de moeite waard volgens ons. De eerste stappen zien er veelbelovend uit.

En dan … verhuizen. Het gaat dan toch gebeuren. We zijn nu volop aan het uitzoeken, inpakken etc. De planning is dat we nieuwjaar zullen vieren in het nieuwe huis. Tijdens en vlak na de verhuis zullen veranderingen wel een stuk sneller gaan dan de afgelopen dagen. De komende tijd zullen we daarom waarschijnlijk wel vaker van ons laten horen (als we tijd en een internet verbinding hebben 😉 )

Reacties zijn niet mogelijk.

Zie ook:

Bad Behavior has blocked 1708 access attempts in the last 7 days.